Over ons
Aanbiedingen
Fishfinders  
Kaartplotters
Elektromotoren
Marifoons  
Diversen  
Contact
Home    

Scotty heeft een hele reeks aan accessoires die qua kwaliteit aan de top staan. Zo zijn er hengelhouders en visvindersteunen in alle soorten en maten voor alle soorten boten, zelfs voor de bellyboot. Scotty, voor als u het zeker wilt weten. MDSI levert het gehele assortiment van Scotty. Hieronder enkele van onze meest verkochte Scotty items. Zie hiernaast de Scotty PDF prijslijst voor ons gehele assortiment.
 

Navisafe Telescopische mast met Scotti fitting

De telescopische Pole Scotty is speciaal ontworpen en voorzien van het Scotty Deck Montage systeem. De telescopische Pole Scotty is te gebruiken voor de Navilights met een magnetisch montagesysteem zoals de Navilights 360° en de Navilights Tri - Colour.

De telescopische steel heeft een lengte van 44 cm en is uitschuifbaar tot een lengte van 100 cm. De telescopische Pole Scotty is ook te gebruiken als vlaggenmastje.

 


Navisafe
Navi light 360º Scotti

De NAVISAFE 360° Scotty - USGC approved - is een 360° rondom schijnend navigatielicht en heeft een zichtbaarheid van 2NM. De Navilight kan in 5 standen geschakeld worden en is volledig compatibel met het Scotty Deck Montage systeem.

Geschatte brandtijd:15-18 uur constant brandend en tot 85uur knipperend. Volledig waterdicht en drijvend.

 

Navisafe Navi light Tri-Colour 2NM Scotti fitting

De Navilight Tri-Colour Scotty 2NM - USCG approved - is voorzien van een groen licht (stuurboordzijde), een rood licht (bakboordzijde) en een wit heklicht (achtersteven). De Navilight Tri- Colour Scotty 2NM is volledig compatibel met het Scotty Deck Montage systeem, werkt op 3 x AAA batterijen, maakt gebruik van super helder LED-licht, is volledig waterdicht en drijvend.

 

 

Powerlock (SC-230 / SC-231). De Scotty Powerlock is het meest populaire model hengelhouder. Deze hengelhouder is uitgerust met sluitring. Gefabriceerd van nylon en met vezel versterkt heeft u hier een stuk uitrusting dat u lange tijd van dienst zal zijn. 

Bait Caster (SC-280). Scotty's oplossing voor de vliegvisser. Uiteraard van de uitmuntende Scotty-kwaliteit. Geschikt voor zowel een hengel met molen als met reel.

  


Striker (SC-240). De Striker is een hengelhouder van ongekende sterkte. De houder heeft een opwaarst vrije slag waardoor de hengel zeer snel uit de houder te grijpen is. Een top model van een top-merk.
Fish finder mounts (SC-269). Een heel handige oplossing om de visvinder te monteren. Deze steunen worden ook wel gebruikt om "armen" (aluminium kokerbalk) op te monteren om de hengelhouder dichterbij te hebben.

Men plaatst op het T-stuk een kokerbalk en de opbouw-houder op het andere uiteinde. Het T-stuk kan men in de houder plaatsen op de boot en de hengelhouder in het opbouwblok aan het andere uiteinde. Zeer handig voor de huidige brede boten.

Scotty komt met dé oplossing voor bellyboat vissers die graag hun visvinder meenemen. Een plaatje (SC-268)waarop de visvinder is gemonteerd en een plaatje waaraan de transducer vast komt te zitten.
Dit geheel is met een spanband vastgetrokken. Een effectief systeem zonder veel kosten. Kan gebruikt worden met de meeste visvinders van Eagle, Lowrance, Humminbird en Garmin.

 

 Hengelhouderplaat Scotty (SC-266)komt met dé oplossing voor bellyboat vissers die graag hun hengel in een steun zetten. Er is een montageplaat ontwikkelt waarop de opbouwsteun met hengelhouder (worden niet standaard meegeleverd!) komt. Dit alles wordt geleverd inclusief bevestigingsbanden.
 


Opbouw steun voor hengelhouder (SC-241BK)

Deze hengelhouder van Scotty is een buis hengelhouder met de vertrouwde Scotty kwaliteit. Gemaakt van een vezel versterkt nylon, voldoet deze hengelhouder aan de strengste eisen. Deze hengelhouder wordt geleverd met een opbouw of inbouw bevestiging. SC-250BK voor opbouw of SC-251BK voor inbouwDeze Scotty klemmontagebeugel maakt het mogelijk om snel uw hengelhouder van plaats in de boot te verwisselen. Door middel van een klemschroef bevestigd u de houder aan de boot wat ook ideaal is wanneer u een keer een huurboot neemt. De beugel wordt gebruikt i.c.m. de opbouwhouder (SC-241), niet bijgeleverd!) De maximale klemopening is 5 cm. De beugel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en roestvrij staal wat een lange levensduur garandeert.

 
Het reproduceren, kopieren en/of publiceren van (gedeelten van) teksten, foto's of onderdelen van deze website, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de beheerder, is niet toegestaan.

I  Copyright Marine Depth Sounders International  I  info@mdsi.nl  I