Over ons
Aanbiedingen
Fishfinders  
Kaartplotters
Elektromotoren
Marifoons  
Diversen  
Contact
Home    

Condor F-238 Deze gloednieuwe Condor F-238 legt de lat hoog wat betreft prijs kwaliteit voor een compacte visvinder. Met zijn laatste nieuwe, snelle processor en uitermate gevoelige ontvanger is dit een toestel dat zo goed presteert, dat dit voorheen alleen met veel duurdere toestellen mogelijk was.
 

Condor 242dc. De nieuwste Condor 242 dc geeft je alle voordelen van een wide-angle visvinder in een handig en compact toestel. Dankzij de meegeleverde dual frequentie 83/200 KHZ hydrodynamische dualcone trancducer heeft het toestel een scannings hoek van maar liefst 120° Voor het zoeken naar vis (nominaal 60° bij -3dB).

Condor 320. Nog nooit eerder was er een kleuren visvinder met deze prima specificaties voor zo'n kleine prijs. Nu is er ook voor de kleine budgetten een prima kleurendieptemeter. Gezien de compacte afmetingen ook geschikt voor de bellyboot.

Condor 340c. Nog nooit eerder was er een kleuren visvinder met deze prima specificaties voor zo'n kleine prijs. Nu is er ook voor de kleine budgetten een prima kleurendieptemeter. Gezien de compacte afmetingen ook geschikt voor de bellyboot.

Deze gloednieuwe Condor F-242 dc Portable is op elke boot toepasbaar dmv een zuignaptransducer. Makkelijk mee te nemen en op te bergen door het inklap-syteem. Geen gezeul met accu's als u dat niet wilt maar toch werkbaar door het gebruik van 8 AA batterijen.
 
Deze gloednieuwe Condor 260Bait is dè oplossing voor elke karpervisser, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Monteer de meegeleverde transducer op je voerboot en je kunt praktisch elke stek uitlezen en zo je vangsten vergroten.
Fishfinder F 238Deze gloednieuwe Condor F-238 legt de lat hoog wat betreft prijs kwaliteit voor een compacte visvinder. Met zijn laatste nieuwe, snelle processor en uitermate gevoelige ontvanger is dit een toestel dat zo goed presteert, dat dit voorheen alleen met veel duurdere toestellen mogelijk was. De verbeterde autorange functie bespaart u een hoop zorgen van diepte aanpassingen, waardoor u zich volledig op het vissen kunt concentreren. Alle vergrote objecten (zeker vissen!) worden automatisch getoond als vis symbolen op het scherm met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.

De super gevoelige ontvanger met het geavanceerde automatische gain-controle systeem geeft een verbazend goede diepte prestatie weer. De nieuwe software met zijn 4 toetsen menu is makkelijk in gebruik, net zoals de rest van de Condor toestellen. Elk van de vier display vensters op het scherm toont duidelijk de juiste instellingen. Aanpassingen kunnen worden gecontroleerd op een horizontale grafische balk! Het intuïtieve karakter van de besturing is verder verbeterd en deze instellingsnormen zijn nooit eerder bereikt in deze klasse van fishfinders.

Aanpassingen en instellingen worden permanent opgeslagen in het geheugen van het apparaat, zelfs wanneer hij uitgeschakeld is. Wanneer u de unit weer aanzet, staan de instellingen uit de laatste sessie ingesteld. Het grote 4,3” scherm zorgt voor een perfecte zichtbaarheid uit elke hoek en met elke licht condities, zelfs met een zonnebril op. De koude cathode achtergrondverlichting is volledig dimbaar voor een optimaal zicht 's nachts. De spiegeltransducer, is opgenomen als standaard onderdeel van het pakket en beschikt over een speciale hydrodynamische vorm die perfect werkt bij hoge snelheden. De ingebouwde temperatuur sensor maakt het mogelijk om constant de oppervlaktetemperatuur digitaal af te lezen van het scherm.

De compacte behuizing past makkelijk op elk boot dashboard. De flexibele bevestigingsbeugel maakt het mogelijk om het toestel in bijna elke richting te draaien, terwijl één enkele aansluiting het mogelijk maakt het toestel snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen.


 
 


Groot en hoog contrast 4.3” drievoudig supertwist lcd scherm
Hoog resolutie 240x180 pixel,met 4 niveaus grijs
200 khz werk frequentie
Output power 1200 W (piek 150W RMS)
Diepte capaciteit 490 ft of 150 meter
Gesofistikeerde vis herkennings software dat de vergrote objecten op het scherm toont als een symbool en met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.
Een groot en makkelijk digitale diepte, temp, en volt aflezing
Automatische diepte controle
Instant Track™ toont in de colom rechts de Direct Sonar™ ontvangst in de vorm van een signaal sterkte indicator
Alarm : ondiep water, vis,accu spanning
Dual functie, grijs shadeline bodem display; voorziet u van nuttige informatie over de bodem structuur
Hoge intensiteit ’s achtergrond verlichting die men kan dimmen voor nachtelijk gebruik

 


Aanpasbare kaart snelheid
Stabiel geheugen opslag , ook als het toestel word uitgeschakeld
Hydrodynamische transducer met ingebouwde temperatuur meter die ook geschikt is voor snelvaren
Dekkingshoek van 20° 3Db 90° voor vis zoeken
Perfecte diepte prestatie , dankzij de hoge gevoeligheidsontvanger is dit toestel in staat om de zwakste signalen om te zetten.
Één enkele plug aansluiting om het toestel makkelijk te monteren en demonteren
Compacte behuizing dat past op ieder boot dachbord
De draai en kantel beweging is standaard en laat toe het toestel in bijna elke stand te draaien in elke richting
Menu in 4 talen
12volt 
Afmetingen : 7.5”x43”x3.9”of 190x110x98mm

2 jaar garantie.


 

CONDOR 242dc • 242dc Portable • 242dc Floating transducer (speciaal voor belly boaters!!) De voordelen van dualcone fishfinding technologie in een compact en betaalbaar toestel!

De nieuwste Condor 242 dc geeft je alle voordelen van een wide-angle visvinder in een handig en compact toestel. Dankzij de meegeleverde dual frequentie 83/200 KHZ hydrodynamische dualcone trancducer heeft het toestel een scannings hoek van maar liefst 120° Voor het zoeken naar vis (nominaal 60° bij -3dB). Met de Condor exclusieve dualcone technologie kan je een grotere oppervlakte scannen onder de boot voor een ongekend fishfinding en vangstsucces.

Het eenvoudige menu van de Condor 242dc met zijn makkelijk en vooruitstrevende 4 toetsen display zal je probleemloos door het geavanceerde gebruikersmenu begeleiden. Een selectie uit het menu maak je in een handomdraai. Wanneer het toestel wordt uitgeschakeld worden de instellingen opgeslagen in het interne geheugen van het toestel. Wanneer het toestel terug wordt ingeschakeld, zal je de instellingen van de laatste sessie terug vinden.

Het grote en heldere 4.3 drievoudig supertwist lcd-scherm van de Condor 242 dc geeft een helder en duidelijk beeld weer dat perfect zichtbaar is vanuit elke hoek en in alle lichtcondities, zelfs wanneer men een zonnebril draagt. De draai/kantelvoet kan men in elke richting draaien/kantelen zodat men het toestel altijd snel en eenvoudig naar eigen keuze kan richten. De witte LED achtergrondverlichting kan men dimmen zodat men in alle lichtcondities goed zicht heeft op het scherm, ook tijdens de nacht.

De speciale en exclusieve dualcone spiegel trancducer van de Condor 242 dc werkt perfect bij het varen met hoge snelheden dankzij zijn hydrodynamische vorm. Een ingebouwde temperatuursensor geeft constant de temperatuur van het wateroppervlak weer links bovenaan op het lcd scherm. Dankzij zijn compacte behuizing past de Condor 242 dc op bijna elk type boot. Met zijn enkelvoudige power/trancducer stekker neemt het installeren en verwijderen van het toestel maar enkele seconden in beslag. De dualcone technologie combineert een gedetailleerd beeld met een breed bereik. De precisie van de 20° straalhoek levert de nodige nauwkeurigheid op om gedetailleerde iconen van vis en bodemstructuren te tonen op het scherm.
De brede 60° straalhoek laat toe een uitgebreide gebied te scannen naar vis en aasvis.

 


Groot, hoog kontrast, 4.3” supertwist LCD scherm. Zelfs met een bril met polaroid glazen is dat goed af te lezen.
Hoge resolutie: 240x128 pixels met 4 grijstinten.
“DualCone” technologie, voor de grootste sonarhoek.
Dubbele frekwentie: 83/200 kHz
Power: 1200 W (150W RMS)
Diepte: Tot 160 mtr
Hekgever 83/200 kHz, Dual Cone transducer, met hoeken van 20°-60° “dB(90°-120°)voor visdetectie.Inclusfief temperatuur-sonde. 6 meter kabel.
Fish ID software met digitale info boven de vissymbolen.
Grote letters en cijfers voor “makkelijk” af te lezen..

 


Regelbare schermsnelheid
Gegevens blijven bewaard in het geheugen.
Uitgebreide info over de bodem.
Automatische zoom
Diepte alarm, visalarm,batterij-alarm
Hoge intensiteit; volledige schermverlichting die gedimd kan worden.
Prachtige dieptebeelden, te danken aan de speciale ontvanger die ingebouwd is.
16 verschillende talen, incl.Nederlands en Frans
Voltage: 12 V gelijkstroom
Afmetingen: 190x110x100 mm

2 jaar garantie.


 
De Condor 320 levert ongelooflijke diepte prestatie voor een ongelooflijke prijs, deze 200 KHz  frequentie visvinder met een hoog- resolutie scherm en zijn 320 verticale pixels.

De nieuwste condor 320 zet een nieuwe standaard in de visvindertoestellen qua prijs/kwaliteit verhouding. Uitgerust met de nieuwste Condor exclusieve multipulse technologie, net zoals zijn kleuren-broer, combineert dit nieuwe toestel een ongelooflijk diepte bereik aan zeer betaalbare prijs. De "bottom lock" werkt perfect in elk water type en op elke snelheid zelfs in zeer diep water. De object discriminatie werkt in alle omstandigheden perfect, dankzij de gesofisticeerde (auto) gevoeligheid functie die in geen tijd alle gegevens omzet om een zo goed mogelijk object weer te geven op het scherm.

Het zeer eenvoudig gebruik van het toestel wordt gegarandeerd door het zeer makkelijk te bedienen venstermenu systeem van de Condor 320. Al de geavanceerde functies kunnen eenvoudig met een gemakkelijk menu bediend worden, zodat men de gewenste instelling onmiddellijk kan bevestigen. Het handige “ovalpad” bovenaan en de 6 toetsen onderaan, maken van de Condor 320 een echte kampioen wat betreft het eenvoudig gebruik van een toestel.

Het heldere scherm met 16 grijstinten en 320x240 pixels van de Condor 320 garandeert zeer heldere en zeer scherpe beelden, zelfs in zonlicht en met een zonnebril op. De witte dimbare LED achtergrondverlichting garandeert een perfect beeld in elke lichtconditie, zelfs in het donker. De exclusieve, “direct access” range - en + toetsen zorgen er voor dat de gebruiker onmiddellijk de auto range instelling kan aanpassen naar eigen keuze door op de - of + toets te drukken en terug naar auto range te gaan door deze toetsen samen in te drukken

De hydrodynamische 200 Khz frequentie trancducer werkt bij zeer hoge snelheden tot wel 40 knopen. De ingebouwde temperatuursensor geeft heel nauwkeurig de temperatuur van het oppervlakte water weer op het scherm. Een bronzen through hull 200 KHz trancducer is als optie bij het toestel te verkrijgen. Dankzij de compacte behuizing past dit toestel op zowat elk type boot, terwijl de enkelvoudige power/trancducer stekker het toelaat het toestel eenvoudig en snel te verwijderen en te instaleren.

 
 


Groot, hoge resolutie, 5”LCD scherm, zwart/wit.
Makkelijk af te lezen, zelfs met een polaroid zonnebril.
Hoge resolutie: 320x240 pixels met 16 grijstinten
Dubbele frekwentie: 200 kHz
Power:4000 W(500W RMS)
Max.diepte: 700 m, afhankelijk van de toestand van het water ter plaatse.
Gesofistikeerde vis herkennings software dat de vergrote objecten op het scherm toont als een symbool en met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.
Een groot en makkelijk digitale diepte, temp, en volt aflezing
Automatische diepte controle
Instant Track™ toont in de colom rechts de Direct Sonar™ ontvangst in de vorm van een signaal sterkte indicator
Alarm : ondiep water, vis,accu spanning
Dual functie, grijs shadeline bodem display; voorziet u van nuttige informatie over de bodem structuur.

 

 


Aanpasbare kaart snelheid
Hoge intensiteit ’s achtergrond verlichting die men kan dimmen voor nachtelijk gebruik.
Stabiel geheugen opslag , ook als het toestel word uitgeschakeld
Hydrodynamische transducer met ingebouwde temperatuur meter die ook geschikt is voor snelvaren
Dekkingshoek van 20° 3Db 90° voor vis zoeken
Perfecte diepte prestatie , dankzij de hoge gevoeligheidsontvanger is dit toestel in staat om de zwakste signalen om te zetten.
Één enkele plug aansluiting om het toestel makkelijk te monteren en demonteren
Compacte behuizing dat past op ieder boot dachbord
De draai en kantel beweging is standaard en laat toe het toestel in bijna elke stand te draaien in elke richting
Menu in 4 talen
12volt 
Afmetingen : 6.3” x 6.3” x 2.6” (160 x 160 x 65 mm)

 


2 jaar garantie.


 

De Condor 340c, een echt 200 Khz dual frequency toestel met verbazingwekkende diepte prestaties in combinatie met een helder en haarscherp hoog definitie scherm met 480 verticale pixels en 65536 kleuren!

De nieuwe Condor 340c vertegenwoordigt de laatste nieuwe ontwikkeling omtrent de visvinder technologie. Dankzij de nieuwe, exclusieve multipulse technologie van Condor combineert dit nieuwe toestel verbazingwekkende diepte scanning en perfecte vis detectie.

Het 16 bit kleuren scherm van de Condor 340c met zijn 480 verticale pixels en zijn hoge resolutie geeft een helder en een scherp kleurenbeeld weer dankzij de TFT technologie. Zelfs in vol zonlicht en met zonnebril is het TFT scherm perfect af te lezen. Door de witte dimbare LED achtergrondverlichting laat het kleurenscherm van de Condor 340c toe zich perfect te laten aflezen in elke licht conditie zodat dit toestel uitermate geschikt is voor nachtelijk gebruik.

Door een handig venstermenu systeem is het gebruik van de condor 340c extreem eenvoudig en duidelijk. Het venstermenu begeleidt de gebruiker doorheen de geavanceerde functies van het toestel. Elke functie van het toestel kan worden gekozen in een automatisch “pop-up” venster dat verschijn in het scherm en waar je de instelling naar keuze kan bevestigen door middel van de toetsen van het “ovalpad” in combinatie met de 6 toetsen onderaan het scherm. Dit maakt het gebruik zeer makkelijk en vernieuwend. De handige - en + toetsen laat de gebruiker toe om met een druk op de toets uit het auto-range menu te gaan en deze manueel in te stellen en door ze beide in te drukken wordt het auto-range menu terug geactiveerd.

De hydrodynamische 200 Khz frequentie trancducer werkt bij zeer hoge snelheden tot wel 40 knopen. De ingebouwde temperatuursensor geeft heel nauwkeurig de temperatuur van het oppervlakte water weer op het scherm. Een bronzen through hull 200 KHz trancducer is als optie te verkrijgen. Dankzij de compacte behuizing past dit toestel op zowat elk type boot, terwijl de enkelvoudige power / trancducer- stekker het toelaat het toestel eenvoudig en snel te verwijderen en te installeren.


 

 


Groot, hoge resolutie, 5”LCD scherm, kleur.
Makkelijk af te lezen, zelfs met een polaroid zonnebril.
Hoge resolutie: 480 x 272 pixels
65536 kleuren; 3 kleuren schermmogelijkheden
incl. speciale kleuren voor ’s nachts te vissen.
Dubbele frekwentie: 200 kHz
Power:4000 W(500W RMS)
Max.diepte: 700 m, afhankelijk van de toestand van het water ter plaatse.
Gesofistikeerde vis herkennings software dat de vergrote objecten op het scherm toont als een symbool en met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.
Een groot en makkelijk digitale diepte, temp, en volt aflezing
Automatische diepte controle
Instant Track™ toont in de colom rechts de Direct Sonar™ ontvangst in de vorm van een signaal sterkte indicator
Alarm : ondiep water, vis,accu spanning
Dual functie, grijs shadeline bodem display; voorziet u van nuttige informatie over de bodem structuur.

 

 


Aanpasbare kaart snelheid
Hoge intensiteit ’s achtergrond verlichting die men kan dimmen voor nachtelijk gebruik.
Stabiel geheugen opslag , ook als het toestel word uitgeschakeld
Hydrodynamische transducer met ingebouwde temperatuur meter die ook geschikt is voor snelvaren
Dekkingshoek van 20° 3Db 90° voor vis zoeken
Perfecte diepte prestatie , dankzij de hoge gevoeligheidsontvanger is dit toestel in staat om de zwakste signalen om te zetten.
Één enkele plug aansluiting om het toestel makkelijk te monteren en demonteren
Compacte behuizing dat past op ieder boot dachbord
De draai en kantel beweging is standaard en laat toe het toestel in bijna elke stand te draaien in elke richting
Menu in 16 talen
12volt 
Afmetingen : 6.3” x 6.3” x 2.6” (160 x 160 x 65 mm)
 

2 jaar garantie.


 

Deze gloednieuwe Condor F-242 dc Portable legt de lat hoog wat betreft prijs kwaliteit voor een compacte visvinder. Met zijn laatste nieuwe, snelle processor en uitermate gevoelige ontvanger is dit een toestel dat zo goed presteert, dat dit voorheen alleen met veel duurdere toestellen mogelijk was. Op elke boot toepasbaar dmv een zuignaptransducer. Makkelijk mee te nemen en op te bergen door het inklap-syteem. Geen gezeul met accu's als u dat niet wilt maar toch werkbaar door het gebruik van 8 AA batterijen.

De super gevoelige ontvanger met het geavanceerde automatische gain-controle systeem geeft een verbazend goede diepte prestatie weer. De nieuwe software met zijn 4 toetsen menu is makkelijk in gebruik, net zoals de rest van de Condor toestellen. Elk van de vier display vensters op het scherm toont duidelijk de juiste instellingen. Aanpassingen kunnen worden gecontroleerd op een horizontale grafische balk! Het intuïtieve karakter van de besturing is verder verbeterd en deze instellingsnormen zijn nooit eerder bereikt in deze klasse van fishfinders.

Aanpassingen en instellingen worden permanent opgeslagen in het geheugen van het apparaat, zelfs wanneer hij uitgeschakeld is. Wanneer u de unit weer aanzet, staan de instellingen uit de laatste sessie ingesteld. Het grote 4,3” scherm zorgt voor een perfecte zichtbaarheid uit elke hoek en met elke licht condities, zelfs met een zonnebril op. De koude cathode achtergrondverlichting is volledig dimbaar voor een optimaal zicht 's nachts. De zuignaptransducer, is opgenomen als standaard onderdeel van het pakket en beschikt over een speciale hydrodynamische vorm die perfect werkt bij hoge snelheden. De ingebouwde temperatuur sensor maakt het mogelijk om constant de oppervlaktetemperatuur digitaal af te lezen van het scherm.

De compacte behuizing maakt het mogelijk de unit in elke boot te gebruiken die u maar wenst, terwijl één enkele aansluiting het mogelijk maakt het toestel snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Inklappen en opbergen dus....

 
 


Groot en hoog contrast 4.3” drievoudig supertwist lcd scherm
Hoog resolutie 240x180 pixel,met 4 niveaus grijs
200 khz werk frequentie
Output power 1200 W (piek 150W RMS)
Diepte capaciteit 490 ft of 150 meter
Gesofistikeerde vis herkennings software dat de vergrote objecten op het scherm toont als een symbool en met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.
Een groot en makkelijk digitale diepte, temp, en volt aflezing
Automatische diepte controle
Instant Track™ toont in de colom rechts de Direct Sonar™ ontvangst in de vorm van een signaal sterkte indicator
Alarm : ondiep water, vis,accu spanning
Dual functie, grijs shadeline bodem display; voorziet u van nuttige informatie over de bodem structuur
Hoge intensiteit ’s achtergrond verlichting die men kan dimmen voor nachtelijk gebruik.

 


Aanpasbare kaart snelheid
Stabiel geheugen opslag , ook als het toestel word uitgeschakeld.
Hydrodynamische zuignaptransducer met ingebouwde temperatuur meter die ook geschikt is voor snelvaren
Dekkingshoek van 20° 3Db 90° voor vis zoeken
Perfecte diepte prestatie , dankzij de hoge gevoeligheidsontvanger is dit toestel in staat om de zwakste signalen om te zetten.
Één enkele plug aansluiting om het toestel makkelijk te monteren en demonteren
Compacte behuizing welke in elke boot past
Menu in 4 talen
12volt of 8 AA batterijen
Afmetingen : 7.5”x43”x3.9”of 190x110x98mm

2 jaar garantie.


 

Deze gloednieuwe Condor 260Bait is dè oplossing voor elke karpervisser, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Monteer de meegeleverde transducer op je voerboot en je kunt praktisch elke stek uitlezen en zo je vangsten vergroten. Met zijn laatste nieuwe, snelle processor en uitermate gevoelige ontvanger is dit een toestel dat zo goed presteert, dat dit voorheen alleen met veel duurdere toestellen mogelijk was. Makkelijk mee te nemen en op te bergen door het inklap-syteem. Geen gezeul met accu's als u dat niet wilt maar toch werkbaar door het gebruik van 8 AA batterijen. Eigenlijk een must voor elke karpervisser.


De transducer kan zowel naast als onder de baitboot gemonteerd worden. Het geheel bestaat slechts uit 9 componenten waardoor het simpel te monteren is. Het bereik is in optimale omstandigheden maar liefst 300 meter. Helemaal geweldig is de mogelijkheid om het stroomgebruik van de baitboat te monitoren. Wordt deze te laag, dan gaat er een alarm op de unit af en weet u dat u de baitboat moet laten terugkeren. Zo hoeft u nooit meer de boot in om uw baitboat op te halen.

Aanpassingen en instellingen worden permanent opgeslagen in het geheugen van het apparaat, zelfs wanneer hij uitgeschakeld is. Wanneer u de unit weer aanzet, staan de instellingen uit de laatste sessie ingesteld. Het grote 4,3” scherm zorgt voor een perfecte zichtbaarheid uit elke hoek en met elke licht condities, zelfs met een zonnebril op. De koude cathode achtergrondverlichting is volledig dimbaar voor een optimaal zicht 's nachts.

 
 


Groot en hoog contrast 4.3” drievoudig supertwist lcd scherm
Hoog resolutie 240x180 pixel,met 4 niveaus grijs
Output power 1200 W (piek 150W RMS)
Diepte capaciteit 490 ft of 150 meter
Een groot en makkelijk digitale diepte, temp, en volt aflezing
Automatische diepte controle
Instant Track™ toont in de colom rechts de Direct Sonar™ ontvangst in de vorm van een signaal sterkte indicator
Alarm : ondiep water, vis,accu spanning
Dual functie, grijze shadeline bodem display; voorziet u van nuttige informatie over de bodemstructuur
Hoge intensiteits achtergrond verlichting die men kan dimmen voor nachtelijk gebruik.
Transducer kabellengte 45 cm
Transducer met ingebouwde temp-sensor
Werktemperatuur van -10 tot +50 graden

 


Aanpasbare kaart snelheid
Stabiel geheugen opslag , ook als het toestel word uitgeschakeld.
Perfecte diepte prestatie, dankzij de hoge gevoeligheidsontvanger is dit toestel in staat om de zwakste signalen om te zetten.
Menu (voorlopig) in 4 talen.
12volt of 8 AA batterijen
Afmetingen unit: 153x110x44mm
Afmetingen opbergbox: 262x150x98mm

Draadloze specificaties:
Draadloze module 115 kHz
dieptebereik 0.6 - 30 meter
Draadloos bereik max 300 meter
Sonar kijkhoek: 80 graden -10db
Werk frequentie: 433.9 MHz
Alarmen: ondiepte, vis en te lage spanning.

2 jaar garantie.

Het reproduceren, kopieren en/of publiceren van (gedeelten van) teksten, foto's of onderdelen van deze website, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de beheerder, is niet toegestaan.

I  Copyright Marine Depth Sounders International  I  info@mdsi.nl  I